Wojtek1990 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam,od pewnego czasu tak zauważyłem,że mój program antywirusowy (Panda Protection) samoistnie się wyłącza na jakieś 10min,a następnie sam się włącza,podobnie dzieje się w tym samym czasie z firewall'em.W tym czasie przeważnie nigdy nic ważnego nie robię na komputerze (oglądam stream'y,przeglądam youtube etc.).Chciałbym przekonać się czy napewno nie jest to coś groźnego.@EDITDodam tylko,że podczas tych 10min bez antywirusa/firewall'a komputer znacząco zwalnia,a internet praktycznie siada (połączenie jest aktywne,lecz strony nie wczytują się). Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Raporty nie wykazują oznak infekcji. Temat przenoszę do działu Software, bo w Dzienniku Zdarzeń oprogramowanie Panda sypie błędami. Spróbuj kompleksowo przeinstalować to oprogramowanie korzystając z instrukcja producenta: KLIK i sprawdź efekty. Te poniższe modyfikacje polityk pomijam, bo widzę je często w przypadku instalacji oprogramowania Comodo / Panda i myślę, że to ich preferencje. GroupPolicyScripts: Ograniczenia GroupPolicyScripts-x32: Ograniczenia Odnośnik do komentarza
Wojtek1990 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ok,dzięki za odpowiedź,zastosuję się do porady. Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 OK, to czekam na rezultaty. Zapomniałem wcześniej dodać byś jednak został na razie na ustawieniach producenta, nie zmieniaj ich. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi