Leeo Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam,Czysto profilaktycznie, oczywiście jeśli to nie problem, chciałbym prosić o przejrzenie moich logów. Chciałbym upewnić się, że mój system jest czysty.Nie jestem pewien, czy to normalne, ale podczas skanowania FRST Comodo wykrył zagrożenie w lokalizacji C:\Windows\mod_frst.exe nazwa zagrożenia: ApplicUnwnt@#12cnhi5zjroxk. Zignorowałem i FRST dokończył skanowanie więc to pewnie fałszywy alarm? GMER.txt FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Nie jestem pewien, czy to normalne, ale podczas skanowania FRST Comodo wykrył zagrożenie w lokalizacji C:\Windows\mod_frst.exe nazwa zagrożenia: ApplicUnwnt@#12cnhi5zjroxk. Zignorowałem i FRST dokończył skanowanie więc to pewnie fałszywy alarm? Przy generacji raportów zalecamy wyłączenie wszelkich programów zabezpieczających i jest to napisane w zasadach działu. Jeśli zaś chodzi o raporty to brak oznak infekcji. Drobną kosmetykę pomijam. Odnośnik do komentarza
Leeo Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Przepraszam, ale jakimś cudem całkiem zapomniałem o wyłączeniu Comodo. Bardzo dziękuję za sprawdzenie raportów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi