Keke Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Witam kupiłem nie dawno części do mojego pc Pamięć Patriot Viper 4, DDR4, 8GB(2x4GB), 2400MHz (PV48G240C5K) Płyta główna ASRock H110M-HDV, H110M, DDR4, SATA3, USB 3.0, mATX (90-MXGZU0-A0UAYZ) Procesor Intel Pentium G4560, 3.5GHz, 3MB, Box (BX80677G4560) po podłaczeniu wszystkiego moja karta graficzna nvidia gtx 550ti dokladnie jej wetylator zaczol sie jakby zalaczac i wylaczac i tak w kolko ;/ i na ekranie monitora byl komunikat no video imput. Monitor podlaczylem tez do plyty glownej ale komunikat tez byl. akutalnie wlożylem stare czesci i karta dziala i komunikatu nie ma. zasilacz 500w i dodam ze zamawialem akutalizacje biosu do tej plyty. ktos cos? ;c Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Groszexxx włożyłem piszemy przez "ż". Poprawiłem. Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Temat założony w złym dziale i to niezgodnie z regulaminem (brak raportów). Ten dział odpowiedzialny jest za leczenie zarażonych systemów.Adekwatnym działem dla Twojego problemu będzie dział Hardware, więc tam też przenoszę ten temat. Pamiętaj o raportach wymaganych przez dział Hardware. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Sprawdź kartę na innym kompie, co tu można więcej napisać? Odnośnik do komentarza
Keke Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 W dniu 8.06.2017 o 12:16, Groszexxx napisał(a): Sprawdź kartę na innym kompie, co tu można więcej napisać? można i to wiele ... problem był z slotem na ram a nie z karta Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Tym bardziej moj post był poprawny, wowczas wiedzialbys, ze z karta wszystko okej i szukalbys przyczyny gdzie indziej. Ciesze sie, ze problem zostal rozwiazany. Temat zamykam, w razie potrzeby odpowiedzi, proszę o info na privie, wowczas otworzę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi