Keke Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Witam kupiłem nie dawno części do mojego pc Pamięć Patriot Viper 4, DDR4, 8GB(2x4GB), 2400MHz (PV48G240C5K) Płyta główna ASRock H110M-HDV, H110M, DDR4, SATA3, USB 3.0, mATX (90-MXGZU0-A0UAYZ) Procesor Intel Pentium G4560, 3.5GHz, 3MB, Box (BX80677G4560) po podłaczeniu wszystkiego moja karta graficzna nvidia gtx 550ti dokladnie jej wetylator zaczol sie jakby zalaczac i wylaczac i tak w kolko ;/ i na ekranie monitora byl komunikat no video imput. Monitor podlaczylem tez do plyty glownej ale komunikat tez byl. akutalnie wlożylem stare czesci i karta dziala i komunikatu nie ma. zasilacz 500w i dodam ze zamawialem akutalizacje biosu do tej plyty. ktos cos? ;c Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Groszexxx włożyłem piszemy przez "ż". Poprawiłem. Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Temat założony w złym dziale i to niezgodnie z regulaminem (brak raportów). Ten dział odpowiedzialny jest za leczenie zarażonych systemów.Adekwatnym działem dla Twojego problemu będzie dział Hardware, więc tam też przenoszę ten temat. Pamiętaj o raportach wymaganych przez dział Hardware. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Sprawdź kartę na innym kompie, co tu można więcej napisać? Odnośnik do komentarza
Keke Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Sprawdź kartę na innym kompie, co tu można więcej napisać? można i to wiele ... problem był z slotem na ram a nie z karta Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Tym bardziej moj post był poprawny, wowczas wiedzialbys, ze z karta wszystko okej i szukalbys przyczyny gdzie indziej. Ciesze sie, ze problem zostal rozwiazany. Temat zamykam, w razie potrzeby odpowiedzi, proszę o info na privie, wowczas otworzę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi