MAsz2oo2 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Witam . Kupiłem nową mysz Gunner USB . Kiedy podłączam ją do laptopa świeci się (tak ma ten model) ale nie można poruszać kursorem . Nie wiem jak sobie poradzić z tym problem . Proszę o szybką pomoc ! Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Sprawdzałeś na innym komputerze? Na innym gnieździe usb? W trybie awaryjnym taka sama sytuacja? Odnośnik do komentarza
MAsz2oo2 Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Sprawdzałeś na innym komputerze? Na innym gnieździe usb? W trybie awaryjnym taka sama sytuacja? Zgadza się na innych urządzeniach jest to samo Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Zadałem dwa pytania, a odpowiedzialeś tylko na jedno. Skoro mysz nie działa na kilku komputerach to reklamuj. Odnośnik do komentarza
MAsz2oo2 Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Zadałem dwa pytania, a odpowiedzialeś tylko na jedno. Skoro mysz nie działa na kilku komputerach to reklamuj. W sumie to zadałeś 3 , myślałem że zrozumiesz moją odpowiedź jako odpowiedź na wszystkie . Dzięki za profesjonalną pomoc . Może jak komputer przestanie działać też zreklamować ? Odnośnik do komentarza
mirf Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Z tego skorzystałeś ? https://www.tracer.pl/wsparcie?q=+Gunner&c=myszy-i-klawiatury&s%5Bmyszy-i-klawiatury%5D=myszy-i-klawiatury%2Fmyszy&s%5Baudio%5D=&s%5Bkontrolery-gier%5D=&s%5Bkamery%5D=&s%5Bpower-banki%5D=&s%5Bdo-notebooka%5D=&s%5Bdo-smartfona-%2F-tabletu%5D=&s%5Bkomponenty-atx%5D=&s%5Buchwyty%2C-monopody%5D=&s%5Bdom-i-biuro%5D=&s%5Bhobby-%26-travel%5D=&s%5Bhuby-i-czytniki%5D=&s%5Bkable-i-adaptery%5D=&s%5Blistwy-i-przed%C5%82u%C5%BCacze%5D= Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi