ceqek05 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam, mam problem z wymienionymi w tytule programami. Programy zainstalowały się same, tak jak google chrome którego nie dało się odinstalować. Zapoznałem się z obowiązkową lekturą umieszczoną w poprzednich tematach i przyznaje się do winy . Poniżej zamieszczam wszystkie raporty oraz z góry dziękuję za pomoc. Addition.txt AdwCleanerS0.txt FRST.txt Shortcut.txt GMER1.txt GMER2.txt Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Programy zainstalowały się same, tak jak google chrome którego nie dało się odinstalować. Zapoznałem się z obowiązkową lekturą umieszczoną w poprzednich tematach i przyznaje się do winy . Samo nic się nie robi, skoro przeczytałeś lekturę to chyba dobrze o tym wiesz. Log Addition jest zniekształcony, proszę wygeneruj nowy. Odnośnik do komentarza
ceqek05 Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) Wiem, źle sformułowałem zdanie. Załączam kolejny log addition Addition.txt Edytowane 27 Maja 2017 przez Rucek Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Piszę na szybko. Coś jest nie tak z programem FRST na Twoim systemie. Nie czyta mi w ogóle listy instalacji. Instrukcję są już napisane, ale nie wolno mi przechodzić do działań bez wszystkich informacji o systemie. Daj log z programu MiniToolBox z zaznaczoną opcją List Installed Programs. Odnośnik do komentarza
ceqek05 Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Log:EDIT: Odświeżam MTB.txt Edytowane 31 Maja 2017 przez Rucek Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Jeśli dostarczysz nowe raporty (może być bez GMER) do godziny 16 to przez wyjazdem zdążę zabrać się za instrukcję. Wersja: 24-05-2017 Pamiętaj, aby użyć najnowszej wersji: KLIK. Odnośnik do komentarza
ceqek05 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Nowe raporty. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt AdwCleanerS1.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi