Niezrzeszony Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Witam.Dzisiaj Kaspersky pokazał mi, że mam jakiś zainfekowany plik. Siedział w Windows/temp i nazywał się mini_installer.exe Kaspersky wyleczył, zrobiłem reset. Po resecie nie otwiera się żadny program. Tylko Kaspersky sam się uruchamia przy starcie. Przy każdej próbie włączenia dowolnego programu wyskakuje ten sam komunikat:"Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc0000005)"O dziwo FRST otworzyl sie. Jednak GMER ani drgnie. Po dwukliku w ikonę GMERa zupełnie nic sie nie dzieje. EDIT: Włączyłem tryb awaryjny i udało mi się odpalić GMERa. Załączam log. Co ciekawe wszystkie programy normalnie działały w trybie awaryjnym FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt GMER.txt Edytowane 18 Maja 2017 przez Rucek Łączę. Odnośnik do komentarza
Niezrzeszony Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Zrobiłem przywracanie systemy do punktu sprzed 2 tygodni. Komputer zaczął normalnie działać. Zrobiłem jeszcze raz wszystkie logi. Czy mógłby ktoś zerknąć czy jest w nich wszystko ok? Z góry dzięki za pomoc Addition.txt FRST.txt GMER.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ok, czekamy na Miszela. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi