zupes Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Witam, żaden z programów nie łączy się z siecią zarówno z routerem jak i sieciami np.z telefonów. 9 maja pobierane były aktualizacje laptop na baterii pracował,możliwe że brakło prądu,do dzisiaj pokazuje /pobrano 45%.../ i koniec. Od tego czasu łącze siadło. Google chrome komunikat /łącze z hostem/ i nic. Avast w ogóle nie reaguje, inne programy próbują i nic. Zrobiłem przywracanie systemu z 14 kwietnia i zaczęło działać, po przyjściu z pracy znów to samo. Nie potrafię wyciągnąć więcej informacji od pozostałych użytkowników. Załączyłem hwinfo i net log Odnośnik do komentarza
zupes Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Witam, żaden z programów nie łączy się z siecią zarówno z routerem jak i sieciami np.z telefonów. 9 maja pobierane były aktualizacje laptop na baterii pracował,możliwe że brakło prądu,do dzisiaj pokazuje /pobrano 45%.../ i koniec. Od tego czasu łącze siadło. Google chrome komunikat /łącze z hostem/ i nic. Avast w ogóle nie reaguje, inne programy próbują i nic. Zrobiłem przywracanie systemu z 14 kwietnia i zaczęło działać, po przyjściu z pracy znów to samo. Nie potrafię wyciągnąć więcej informacji od pozostałych użytkowników. Załączyłem hwinfo i net log Sprawdzałem w trybie awaryjnym z obsługą sieci wszystko działa normalnie Odnośnik do komentarza
zupes Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Sprawdziłem laptop w trybie awaryjnym z siecią i wszystko działało poprawnie oprócz avasta, postanowiłem go w trybie awaryjnym odinstalować. Za pomocą funkcji Zmień pokazało się okno konfiguracji avasta, nacisnąłem Napraw, avast zaczął pobierać i "Zakończono sukcesem". Po powrocie do normalnego trybu windows dociągnął aktualizacje, restart i wszystko działa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi