koksons Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam,Na pewnym bardzo ważnym stanowisku (nie zabezpieczonym UPS-em) zdarzyła się bardzo przykra sytuacja związana ze spadkami napięcia sieci. Skończyło się to całkowitą utratą energii po której system już się nie podniósł. Zapoznałem się z jakimś wątkiem na waszym forum z identycznym błędem systemu.Naprawa podczas rozruchu - nie działaOstatnia znana konfiguracja - nie działaTryb awaryjny - nie działa Posiadam instalator Win7 na pendrive, ale nie jest on zgodny z tym na stanowisku. Udało mi się jednak uruchomić wiersz poleceń i zrobić diagnozę za pomocą FRST. Log w załączniku. Bardzo proszę o szybką pomoc. FRST.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Log z FRST nie jest wiarygodny (i część danych nie jest nawet wykryta), użyty niezgodny bitowo dysk startowy: UWAGA!:=====> SYSTEM OPERACYJNY JEST TYPU X64 ALE ZOSTAŁ UŻYTY DYSK STARTOWY TYPU X86. Środowisko RE musi być w wersji 64-bit, by FRST 64-bit poprawnie wykrył dane. Poza tym, gdy już dopasujesz bity, nie odznaczaj pól filtrowanie. Masa zbędnych danych. Odnośnik do komentarza
koksons Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dziękuję za trafne uwagi.Odpalając RE w 64-bit udało mi się namierzyć przyczynę problemu.Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 W porządku, ale na forum tematów raczej nie zamykamy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi