toMiXgaming Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam, mam taki problem, że jak chce zainstalowac SP1 to mi wyskakuje Aktualizacje zakończone niepowodzeniem: 1 KOD 800F0A13 Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza
Anonim10 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Pobierz sobie na dysk service pack 1 jako instalator exe. Koniecznie kliknij we "Wszystkie wersje" i wybierz konkretny do pobrania x86 - to 32 bity, albo x64, gdy masz 64 bitowy system. https://www.dobreprogramy.pl/Windows-7-Service-Pack-1,Program,Windows,22012.html Odnośnik do komentarza
toMiXgaming Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Mam pobrać ten plik iso??? Bo napisałeś zeby wszystkie wersje a one sa w iso nie exe (pobrałem x64 i w instalatorze pisze ze jakisch skladnikow brakuje) Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Na przyszłość, linki bezpośrednie wprost z Microsoft Catalog: KLIK. Nie promuję tu pobierania via serwisy pośrednie. jak chce zainstalowac SP1 to mi wyskakuje Aktualizacje zakończone niepowodzeniem: 1KOD 800F0A13 (pobrałem x64 i w instalatorze pisze ze jakisch skladnikow brakuje) To wszystko wskazuje, że jest uszkodzenie w komponentach systemowych uniemożliwiające instalację (obojętną metodą). Należy zdiagnozować szczegóły gdzie jest ubytek: Uruchom "Narzędzie analizy gotowości aktualizacji systemu": KLIK. Gdy narzędzie ukończy skan, skopiuj na Pulpit cały katalog C:\Windows\Logs\CBS, zapakuj do ZIP i shostuj gdzieś podając link do paczki. Nie obiecuję szybkiej analizy. Odnośnik do komentarza
toMiXgaming Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Na przyszłość, linki bezpośrednie wprost z Microsoft Catalog: KLIK. Nie promuję tu pobierania via serwisy pośrednie. To wszystko wskazuje, że jest uszkodzenie w komponentach systemowych uniemożliwiające instalację (obojętną metodą). Należy zdiagnozować szczegóły gdzie jest ubytek: Uruchom "Narzędzie analizy gotowości aktualizacji systemu": KLIK. Gdy narzędzie ukończy skan, skopiuj na Pulpit cały katalog C:\Windows\Logs\CBS, zapakuj do ZIP i shostuj gdzieś podając link do paczki. Nie obiecuję szybkiej analizy. http://www.mediafire.com/file/qfj2bqjpb223efl/CBS.rar Pobrałem ten plik i tam sie nie skanowalo tylko jakies poprawki instalowaly Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi