XanTyp Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Cześć. Miałem przez rok AVG Ultimate, kupiłem go, bo był w sporej promocji cenowej, ale się skończył. Odnowienie to koszt 250zł, nie stać mnie chwilowo. Możecie mi coś zaproponować? Nie jestem na bieżąco w tej materii. Może być darmowy, może być płatny, ale nie drożej niż 150-200zł, z licencją minimum na trzy stanowiska, bo mam trzy kompy w domu, chciałbym mieć wszędzie ten sam program. Odnośnik do komentarza
krawiec11 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Osobiście korzystam z Eset NOD32 i polecam, ale jest on ponad Twój budżet. Drugi antywirus, który testowałem w wersji trial i bardzo mi się spodobał to BitDefender, na Twoje potrzeby byłby ok w wersji Family Pack, gdzie niema limitu stanowisk i mieści się to w ok 200zł. Jest jeszcze Weebroot Secure Anywhere, ale nie ma go w Polsce i nie wiem jak tam wyglada liczba stanowisk. Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Temat założony w złym dziale.Przenoszę z Software do Oprogramowanie zabezpieczające. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi