thething Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam, po aktualizacji systemu Windows 10 do najnowszej kompilacji, usługa odpowiedzialna za modem internetowy HUAWEI nie uruchamia się, nie pomoga reinstalacja programu Internet Manager, naprawa tego problemu jest dla mnie ważna, ponieważ nie mogę korzystać z internetu T-Mobile Zrobiłem dwa screeny : Odnośnik do komentarza
thething Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Odświeżam Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Jaki to model modemu? Do internetu nie jest potrzebna żadna aplikacja. Wystarczą sterowniki i skonfigurowanie ręcznie połaczenia. Odnośnik do komentarza
thething Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Jest potrzebna w T-Mobile nazywa się Internet Manager i jest zainstalowana w modemie, przez nią łączę i rozłączam się z internetem. LTE USB Stick HUAWEI E3372 Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zapoznaj się z tym tematem. I nie mów mi że potrzeba coś więcej niż sterowniki aby korzystać z modemu. Twój problem zapewne dotyczy systemu W10, który zaktualizowałeś. http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=41742 Odnośnik do komentarza
thething Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Przyznam że to mnie nie urządza, po prostu chcę żeby było jak wcześniej, bez kombinacji. Podobno modyfikacje w rejestrze mogą pomóc, ale jak nie wiem co modyfikować, to się nie biorę do tego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi