tada44 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Defender securite center wyświetla komunikat że sterownik kontrolera wideo 3W jest nieaktualny i menadżerze urządzeń wyświetla komunikat :inne urzadzenia kontroler wideo 3W żółty wykrzyknik.Po próbie aby znalazł i zaktulizował sterownik - wyskakuje komunikat: że system windows nie może zainstalować urządzenia Kontroler wideo 3W i nie może odnależć sterownika dla tego urządzenia. Jak odinstaluje ten sterownik jest ok!- znika ta sygnalizacja ,ale za chwile ponownie się pojawia. W kurza mnie bo sprzęt nowy laptop Lenovo G70- chodzi dobrze,nawet bardzo dobrze a tu taki klops. Może ktoś miał taki problem i wie jak się go pozbyć lub jak to naprawić.Czytałem w googlach że można przełączając grafikę ze Switchable na UMA można to zlikwidować ,ale nie bardzo wiem jak to zrobić .Wcześniej tego nie było dopiero po aktualizacji systemu do windows 10. 1703 zauważyłem ten problem. Proszę o poradę czy można to naprawić lub usunąć!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi