Gabrychol Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Tak jak w temacie tylko facebook nie chce mi się załadować na chrome a dzisiaj doszła do tego opera nie mam pojęcia jak to usunąć czyściłem dane podręczne i ciasteczka problem ustaje proszę o pomoc przeszukałem cały internet i nic nie pomogło Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zobacz czy w trybie incognito się zaloguje. Jeśli tak to wystarczy, że wyczyścić ciastka i cache w swojej przeglądarce. Odnośnik do komentarza
Gabrychol Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 To samo nie chce się załadować Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Proponuję najpierw założyć zatem temat w dziale pomocy doraźnej i załączyć obowiązkowe logi. Odnośnik do komentarza
Gabrychol Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 dobrze założę tylko jak ten plik z logami załączyć gdzie on się znajduje ? Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 https://www.fixitpc.pl/forum-38/announcement-3-wa%C5%BCne-zak%C5%82adanie-tematu-obowi%C4%85zkowe-logi/ Proszę ;-). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi