hgps Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Hej, mam problem z komputerem. Nie mogę normalnie przemieszczać się po folderach, tym bardziej w przeglądarce. Komputer się zawiesza, korzystanie z niego jest uciążliwe.. Załączam raporty i liczę na pomoc. Z góry dzięki Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt .txt Odnośnik do komentarza
hgps Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Temat czeka 2 tygodnie... wrzucamy na wyższy priorytet, zrób proszę jeszcze raz nowe logi bo te już są stare. Napisz tez przypomnienie tutaj https://www.fixitpc.pl/topic/29279-zg%C5%82oszenia-temat%C3%B3w-bez-odpowiedzi/ Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Temat czeka 2 tygodnie... To z mojej winy, bo za leczenie systemów odpowiedzialny jest ja. Przepraszam, czekam tylko na raporty i przechodzę do pracy. Temat został przeniesiony do priorytetów jak mówi Rucek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi