wieslaw531 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jak w temacie. Wpisuję hasło i login - nic się nie dzieje, nie jestem zalogowany. Na IE11 nie ma problemu. Problem pojawił się chyba po odinstalowaniu ADBlock`a Plus dla EDGE. Temat https://www.fixitpc.pl/topic/32264-edge-adblock-plus-i-onet/ . Ponieważ nie wiem jak się tego pozbyć odinstalowałem wtyczkę kilka dni temu. Odnośnik do komentarza
maggreg Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Standardowa procedura na początek w takiej sytuacji to pozbycie się ciastek. pzdr Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Robiłem to wcześniej. Dodatkowo powtórzyłem. Sytuacja identyczna. Zauważyłem jeszcze inny objaw. Wchodząc na forum jako gość na Edge nie jestem pokazywany jako gość (Gość - 0). Na IE - tak. Sprawdzałem w kilku tematach, na których na pewno nikt nie przebywa. EDYTA Jest znacznie gorzej. Na EDGE nie mogę się zalogować na żadnej stronie, na której mam konto!!! Proszę o przeniesienie tematu do działu W10. Edytowane 30 Marca 2017 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
maggreg Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 To by wskazywało na problem z zapisanie/zapamiętaniem ciastek, tak jakby edge stracił fokus na użytkownika - wg. opisów ciastka są wspólne z ie więc problem nie z zapisem (skoro ie działa) a z tym gdzie zapisać. zawsze możesz spróbować odświeżyć edge: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml” -Verbose} pzdr Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Dzieki @maggreg Pomogło. Jestem zalogowany na Edge. Sprawdzałem inne konta na innych stronach. Jest OK. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi