GrzesPl Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam od jakichś 3 tygodniu mam bardzo mało wolnego miejsca na dysku c lecz dopiero dziś się za to zabrałem, mało rzeczy na nim instaluje, pamiętam że miałem na nim wolne około 60 gb z których zrobiło sie 11 dodam że jest to dysk ssd, ściągnąłem sobie program który pokazuje co ile zajmuje, zamieszczam ss, jak widzicie pokazał on bardzo dziwną rzecz, widać że zajęte jest tylko 57 gb a co z resztą? i się nie dziwie bo co bym tam tyle zajmowało, no więc dlaczego w moim komputerze jest napisane wolne 11 gb? może dysk nawalił? dodam że komputer dostałem w kwietniu 2016 czyli zaraz rok... zamieszczam wszystkie potrzebne rzeczy na dole, z góry dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza
GrzesPl Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 program pokazał folder nieznany który zajmuje 47 gb i nie da się go otworzyć dobra temat do zamknięcia durny windows 10 zrobił plik przywracania systemu który tyle zajmował, teraz 56 gb wolne Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi