Miastowy Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam, od kilku godzin borykam się z problemem w/w tytule. Posiadam Windows 10 Home (64bit), jeżeli jest to istotne. Na każdej przeglądarce (Edge, Chrome, Cent Browser etc) wyskakują mi niechciane strony www, dokładniej w wyszukiwarkach, głównie chodzi coś tego typu:Oczywiście wychodzą inne tego typu stronki. Mi się zdaje, że jest coś zainfekowane, ale co - nie mam pojęcia. System został przejechany ADWCleanerem, Anti-MalwareBytes, ESET etc ale nic nie wykryło. Załączam logi z GMER oraz FRST. Czy państwo mają na to jakiś sprawdzony sposób oprócz formata? Proszę o odpowiedź, dziękuje. Addition.txt GMERR.txt Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Brakuje 2 logów - zasady działu - uzupełnij proszę. Odnośnik do komentarza
KuchtaPC2015 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 temat można zamknąć, autor zrobił format dysku i ponowną instalację systemu Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ok. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi