Patryk2x2 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) witam rok nie uzuwałem żadnego antywirusa tylko zapora lecz po czasie zauwazyłem ze zapora systemowa jest uszkodzona i nie moge jej właczyć ani wyłaczyć postanowiłem zainstalowac jakis program antywirusowy który okazał się wirusem odrazu po zainstalowaniu sam komputer sie wyłaczył potem nie chciał sie właczyć ale za któryms razem sie udało . minute pochodził i wyskoczył jakis bluescreen .właczyłem od nowa i np gdy właczam teraz przeglądarke jest Podczas uruchamiania przegladarki Chrome wyskakuje komunikat z bledem:"Blad podczas ladowania rozszerzenia. Nie udalo sie wczytac rozszerzenia z:C:\Users\Patryk\AppData\Local\kemgadeojglibflomicgnfeopkdfflnk.Brak pliku manifestu lub nie mozna go odczytac." Po zatwierdzeniu "ok" przegladarka sie uruchamia. i cały czas zmienia sie strona startowa (załączniki ) . Co mam robić pomocy ? Edytowane 15 Marca 2017 przez Patryk2x2 Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 To problem infekcyjny i temat został założony w złym dziale (potem któryś z moderatorów mających dostęp do tego działu go przeniesie). Poproszę o zestaw raportów systemowych FRST oraz GMER. Odnośnik do komentarza
Patryk2x2 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 To problem infekcyjny i temat został założony w złym dziale (potem któryś z moderatorów mających dostęp do tego działu go przeniesie). Poproszę o zestaw raportów systemowych FRST oraz GMER. w jaki sposób będę mieć dostęp do tych raportów systemowych FRST oraz GMER. ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi