janek1116 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Męcze się już 3 miesiąc z tym wirusem i nikt nie potrafi mi pomoc. Wirus po np formacie zostawia sobie sterownik np usb w którym jest wirus i z czasem dodaje tez inne sprzęty takie jak np procesor. Dodam tez ze mam mase konfliktów w informacjach o systemie. Wszystkie potrzebne pliki do zobrazowania sytuacji daje w załącznikach. Bardzo Proszę o pomoc i Pozdrawiam GMER.txt Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Dostarcz jeszcze wymagany zestaw raportów systemowych FRST. Odnośnik do komentarza
janek1116 Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Dostarcz jeszcze wymagany zestaw raportów systemowych FRST. Załączam Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 W raportach brak oznak infekcji. Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że to urządzenie jest zainfekowane. To co widzę na dostarczonych zdjęciach to zupełnie normalny widok urządzeń. Przykład z mojego systemu: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi