DawidOpsone Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Cześć Forumowicze. Posiadam XP SP3. Dotknęło mnie dziś kilka problemów, z programem RME poradziłem sobie dzięki Waszej pomocy innemu użytkownikowi, który również prosił o pomoc w tej sprawie. Jednak u mnie problem polega na uruchomieniu aplikacji tfs.exe - Nie można znaleźć składnika Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCR100.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić problem. Domyślam się, że muszę wam udostępnić logi lub coś w tym rodzaju. Jeśli jest osoba zainteresowana moim problemem to proszę napisać co dokładnie potrzebuje aby pomóc rozwiązać ten problem. Jeśli zabrakło jakiś informacji, które mogą pomóc w rozwiązaniu problemu to również proszę pisać. Pozdrawiam, Dawid. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Msvcr100 jest element tego pakietu: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 Pobierz to, jesli masz system 32 bitowy to tylko na 32 bity, jesli 64 - to pobierz zarowno dla 64 jak i 32. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi