SOLDERING Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam i proszę o pomoc i sprawdzenie logow . Z komputerem od 3 lub 3.5 miesięca dzieje sie cos dziwnego: 1- Dość często jest BSOD podczas podlaczenia tel lub tabletu poprzez usb ( obojetne który port ), 2- Podczas pracy przy przytrzymaniu lpm i checi przeciagniecia obiektu lub pliku w inne miejsce zatrzymuje sie po 1 s i musze ponowić operacje ( czasami 2 - 3 razy ) 3- W czasie zaznaczania tekstu do skopiowania zaznacza jak mu sie podoba ( caly lub jakas czesc ) 4- W czasie przeglądania stron przy przesuwaniu dzieje sie podobnie jak przy przeciąganiu staje na ok 1s i wygląda to jak przycinanie sie filmu leci jaikes 30 - 40 s i znowu STOP, 5- Mam podany jako program domyślny ashampoo do zdjęć a i tak otwera w systemowej przeglądarce ? Dodam ze taka sytuacja jest od jakichś 6 miesiecy ale były to sporadyczne zacięcia i jakos dawalo sie dzialac, ale teraz staje sie to dość uciążliwe zwłaszcza podczas pracy w programie graficznym ( corel ). Proszę o jakies porady ew skrypt do naprawy bądź podpowiedz jak i co naprawić ( system ? ) oby bez reinstalki sie obylo. Dziekuje i pozdrawiam zainteresowanych pomocą. P.S. Sorki ale nie mam polskiej czcionki Jeżeli nie ten dzial to proszę zmienic Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Gmer.txt Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Co jest w tym .zipie? Raport z jakiego programu? Jeśli nie jest to GMER to zrób jeszcze raport z GMERA a tamten zip możesz wywalić. Info masz w zasadach działu co do GMERa. Odnośnik do komentarza
SOLDERING Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Przepraszam nie zauwazylem ze gmera nie ma już dodałem, a raport jest z kondycji systemu Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ok, teraz czekamy. Odnośnik do komentarza
SOLDERING Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 I wiadomo już cos ? Odnośnik do komentarza
SOLDERING Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Wiec jednak FORMAT. Dzieki za zainteresowanie Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Cześć, przepraszam za ominięcie. Wydawało mi się, że przetworzyłem już wszystkie tematy. Proszę o dostarczenie nowych raportów FRST oraz GMER. Twój temat został wrzucony na priorytet. Odnośnik do komentarza
SOLDERING Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 z mila checia ale jak juz napisalem juz Format https://images81.fotosik.pl/461/7027bf3a999f1486med.jpg Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 OK, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi