RepZix Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Witam.Nie wiem czy to dobry dział ale jestem tu pierwszy raz. Chodzi o to że zainstalowałem Windows 7 ale nie mogę połączyć się z internetem. Pisze że brakuje sterownika lecz nie wiem gdzie go znaleźć i jak zainstalować Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Najpierw popraw proszę błąd ortograficzny w swoim poście. Następnie podaj model płyty głównej z programu HWInfo. Odnośnik do komentarza
RepZix Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Najpierw popraw proszę błąd ortograficzny w swoim poście. Następnie podaj model płyty głównej z programu HWInfo. Ok.Tylko będę musiał zmienić komputer. 5 minut Odnośnik do komentarza
RepZix Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Najpierw popraw proszę błąd ortograficzny w swoim poście. Następnie podaj model płyty głównej z programu HWInfo. Przepraszam że tak długo. Sprawdzałem i zrobiłem sobie ss teraz tylko gdzie mam to sprawdzić. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Przepisz ręcznie w takim razie model płyty głównej, z angielskiego mainboard. Dalej apelują o poprawnie błędu ortograficznego z pierwszego postu, nie bede przypominał kolejny raz. Moja pomoc również się skończy jeśli tego nie zrobisz. Odnośnik do komentarza
RepZix Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Przepisz ręcznie w takim razie model płyty głównej, z angielskiego mainboard. Dalej apelują o poprawnie błędu ortograficznego z pierwszego postu, nie bede przypominał kolejny raz. Moja pomoc również się skończy jeśli tego nie zrobisz. Więc: Gigabyte Technology Co., Ltd Model systemu: To be filled by O.E.M Przepraszam ale jestem zielony w takich sprawach Poprawiłem te błędy Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 https://www.fixitpc.pl/topic/155-zak%C5%82adanie-tematu-jakie-informacje-podawa%C4%87/#entry132168 Zobacz na obrazek, na obrazku jest model plyty glownej ASUS m4a79 Delux Zobacz jak jest u Ciebie i napisz. Odnośnik do komentarza
RepZix Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 https://www.fixitpc.pl/topic/155-zak%C5%82adanie-tematu-jakie-informacje-podawa%C4%87/#entry132168 Zobacz na obrazek, na obrazku jest model plyty glownej ASUS m4a79 Delux Zobacz jak jest u Ciebie i napisz. No właśnie pisałem w moim poście że nie posiadam internetu w komputerze Potrzebuje sterowników do karty sieciowej tak mi pisało. Odnośnik do komentarza
RepZix Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 W tamtym poście chyba nic nie widać... No właśnie pisałem w moim poście że nie posiadam internetu w komputerze Potrzebuje sterowników do karty sieciowej tak mi pisało. Odnośnik do komentarza
RepZix Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 https://www.fixitpc.pl/topic/155-zak%C5%82adanie-tematu-jakie-informacje-podawa%C4%87/#entry132168 Zobacz na obrazek, na obrazku jest model plyty glownej ASUS m4a79 Delux Zobacz jak jest u Ciebie i napisz. Jeśli miałbym internet na tamtym komputerze to bym dawno to zrobił Odnośnik do komentarza
RepZix Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Dobra oddam ten komputer do jakiegoś serwisu czy coś to może oni ogarną Dzięki Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Poprawilem posta. Musisz podać model płyty głównej. Przecież piszesz jakoś te posty, sprawdź w necie jak zrobić screenshota. Możesz też spisac model bezpośrednio z płyty głównej. Bez tego ani rusz. I nie pisz postu pod postem tylko używaj opcji edytuj. Odnośnik do komentarza
RepZix Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ok.Więc tak nie mogę zainstalować żadnego, żadnego programu na tym komputerze a bezpośrednio z płyty mam 3 napisy oto one: HDMI/DVI USB 3.0 SATA EXPRESS Intel GbE LAN Ultra Durable UEFI DUALBIOS Są tylko takie. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Uruchom jeszcze raz HWInfo i zrób w takim razie raport. W tym celu: Opcja Report > Create Opcja Browse, gdy chcesz wskazać ścieżkę, gdzie zapiszesz dany plik. Domyslnie nazwa raportu to jednoczesnie nazwa komputera. Odnośnik do komentarza
RepZix Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Uruchom jeszcze raz HWInfo i zrób w takim razie raport. W tym celu: Opcja Report > Create Opcja Browse, gdy chcesz wskazać ścieżkę, gdzie zapiszesz dany plik. Domyslnie nazwa raportu to jednoczesnie nazwa komputera. Ale pisałem że nie mogę żadnych plików instalować na komputerze ponieważ nie ma tam internetu Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 No, ale przecież sterownik też będziesz musiał pobrać z internetu. Jak Ty sobie to wyobrażasz? Odnośnik do komentarza
RepZix Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 No, ale przecież sterownik też będziesz musiał pobrać z internetu. Jak Ty sobie to wyobrażasz? Zostawiłem komputer na 1h i sam wszystko zrobił.Nie wiem jak ale zrobił Zamykam temat Wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi