merinda Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam jak w temacie zeskanowałem swój laptop Otl i pojawiły się takie opisy. Skan zrobiłem ponieważ mam problemy z Allplayerem i tak wpadłem na ten sposób . Dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 OTL to przestarzałe narzędzie, już niewspierane, więc bezużyteczne. Raporty kasuje. Zrób raporty systemowe za pomocą nowoczesnego narzędzie FRST. Dołącz również log z GMER. Odnośnik do komentarza
merinda Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 przy uruchomieniu Gmera Avast Zablokowane przed modól samoobrony avast gmer.sys udało się zeskanować gmerem Addition.txt Shortcut.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
merinda Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Nie masz uprawnien do wysylania tego typu plików jak chce skan z gmera wstawic Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Skopiuj jego zawartość, utwórz dokument tekstowy (rozszerzenie .txt) - wklej tam log, a następnie załącz na forum. Od 2017-02-11 do 2017-02-19 mam urlop, więc będę na forum tylko w celach moderacyjnych. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi