xBlackxK Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam, z góry przepraszam ale pisze z telefonu i.mam ograniczony dostęp. Chciałem zainstalować Windows 7 od nowa, podłączyłem pendriva i przystąpiłem do instalacji. Przed zainstalowanie zrobiłem format dysku C i poszedłem dalej instalując Windowsa po ponownym uruchomieniu nie zaskoczył dalej program instalacyjny i nie wiedział co robić poszukałem w internecie żeby wejść w programie do naprawy i w konsole. Zrobiłem tak wybrałem dyski oczyściłlem i uruchomiłem ponownie. Jednak zamiast pomoc to pogorszyła sprawę i przy uruchamianiu wyskakuje No bootable device -- insert boot disk and Press any key. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Potrzebne są dane z diskpart. Uruchom go. Wpisz sel disk 0, następnie: det disk sel part 1 det part sel part 2 det part sel part 3 i tak do wszystkich partycji. Odnośnik do komentarza
xBlackxK Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak duszę klawisze to wyskakuje ten blad Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Musisz mieć nośnik z systemem i uruchomić wiersz polecenia, dalej tak jak napisalem... Odnośnik do komentarza
xBlackxK Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Czyli system na płycie? Odnośnik do komentarza
xBlackxK Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Robię tak jak mówiłeś i wyskakuje błąd Błąd. Usługi dysków wirtualnych: Ten dysk nie został zaincjonowany. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 wpisz zatem: list disk bedziesz mial podane dyski, wybierz oczywiscie wlasciwy dysk twardy. Reszta jak podalem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi