kerpal Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam, po ostatnich skanowaniach (https://www.fixitpc.pl/topic/3110-czyzby-to-wlamanie-na-poczte/ tutaj są programy jakie używałem, oraz dodam że używałem avasta) mam problemy z grą, a dokładniej nie wyszukuje mi serverów, tak jakby ją coś blokowało... i teraz moje pytanie, czy może być tak, że któryś z tych programów mimo odinstalowania, zostawił jakiś firewall albo blokadę ?? jak to można sprawdzić ? firewall windowsowski nie blokuje na pewno... Gra to Call Of Duty Modern Warfare, oryginalna, przed odinstalowaniem ok wszystko było dodam ze w inne gry online gram bez problemów... net-log.txt OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Rejestr wyczyszczony z tej gry, od nowa isntalacja na czysto, i dalej to samo, coś musi blokować, czekam na info od was... Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 "{60A523CC-DD44-4EEA-AD5F-0F57B2D17D22}" = XP Vista Pack "UltraUXThemePatcher" = UltraUXThemePatcher Co to jest!? Nie widzę nic, co by mogło powodować problem. Wyłącz windowsowego firewalla i uruchom ponownie komputer. Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Vista pack to tylko do ikon niektórych jest i do czegoś tam jeszcze UXTheme to do themesów w xp świadomie to instalowałem... Firewall cały czas wyłączony jest no musi coś być, nie ma bata innego, gra na czysto instalowana, patche odpowiednie na 100000% Odnośnik do komentarza
DragonFire Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A masz zewnętrzne IP? Może operator blokuje wszystkie porty? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi