Solid Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam Win7 Home premium 64bit KOMP: i5 -2410M (2.3G) 15.5" Radeon HD 6770M HP pavilion dv6 Od czasu wyciągnięcia kabla zasilającego z laptopa podczas włączonego systemu, laptop uruchamia się bardzo wolno - ponad 5 min. Nie wiem co z tym fantem zrobićPliki frst w załączniku Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Spróbuj najpierw opcji "czystego rozruchu". Logów nawet nie przeglądałem, jeżeli na czystym rozruchu będzie tak samo - to pomyslimy co dalej. Odnośnik do komentarza
Solid Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 WitamSorka że tak długo.Czysty rozruch niestety nic nie pomógł. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Pokaż Smartdysku z programu GsmartControl lub DiskCristalInfo Odnośnik do komentarza
Solid Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Prosze plik z gsmartcontrol. Hitachi_HTS727550A9E364_J3300080G6L4MB_2017-02-08.txt Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Są błedy na dysku i to powazne. Przepraszam, że z taką zwłoką odpisałem. Kopiuj szybko najważniejsze dane. Potem wyzeruj dysk. Mentalnie też się możesz przygotować na kupno nowego. Moim zdaniem spowolnienie uruchamiania na pewno jest spowodowane przez wspomniany problem z dyskiem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi