Housse Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Witam.Chciałbym prosić o sprawdzenie logów pod kątem wszelakich infekcji, zrobiłem również skanowanie programem Malwarebytes AdwCleaner. Jeżeli chodzi o Windows Update to od jakiegoś czasu mam go wyłączonego ponieważ usługa dosyć konkretnie obciążała procesor oraz dysk nie robiąc nic. Konkretnie chodzi o to, że pobieranie stało cały czas na 0%, kiedyś przez cały dzień i noc próbowałem pobrać aktualizacje ale nic, nowych też nie chciało wyszukać. Próbowałem różnych sposobów znalezionych w internecie ale nic nie pomogło, dalej 0% przy pobieraniu. EDIT: Zrobiłem GMERa natomiast całkowicie zapomniałem o punkcie z wirtualnym napędem a okazało się, że miałem daemon toolsa o którym zapomniałem, natomiast całe skanowanie wykonało się, po wykonaniu punktów dotyczących wirtualnego napędu - odinstalowanie programu oraz sterowniku spróbowałem ponownie i po ok. 20min dostałem chyba bluescreena ponieważ jak wróciłem to miałem już ekran logowania. Tutaj ew. logi z pierwszej próby. Addition.txt AdwCleanerS1.txt FRST.txt Shortcut.txt gmer.txt Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Rucek Łączę. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ok, póki co tyle, teraz czekamy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi