adamek Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam, nie moge znalezc sterowników do płyty głownej ASUS P5K SE pod windows 7.Prosze o namierzenie tych sterów bo juz wszedzie szukałem w google i na stronie asusa.Bede bardzo wdzięczny za pomoc.Prosze o skompletowanie wszystkich sterowników płyta gl.,audio. Pzdr. Odnośnik do komentarza
perlit Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Cześć. Pobierz sterowniki dla Visty 23bit lub 64bit (w zależności od tego ilu bitowy masz Win7) ze strony Asusa. Powinny pasować. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Od około 2 lat ASUS totalnie olewa wsparcie techniczne. Nawet do nowych modeli płyt dołącza stare sterowniki. Mam platformę pod AMD i korzystam tylko ze strony AMD. Wyjątek to szczególne sterowniki (ATK i oczywiście BIOS). Nie mam doświadczenia z płytami pod Intela ale raczej szukałbym na stronach producenta podzespołów. EDYTA Myślę, że jest więcej userów z płytami pod Intela i jeśli się tym interesują (w sensie aktualizacji) to powinni coś podpowiedzieć. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) @adamek - może z innej strony, napisz z czym masz problem, co nie działa. Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez picasso 3.04.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi