foreman Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Działam na XP i przeglądarce Chrome Z dnia na dzień stało sie to uciążliwe - przy kilku otwartych zakładkach przeglądarki - przechodząc z jednej na drugą nie ma widoku poprzednio na niej juz otwartej strony tylko trwa jej otwieranie tak jakbym dopiero to robił po raz piewszy. I tak dzieje się z każdą otwartą stroną - ogladam ją, potem przechodzę na inną zakladkę i trwa "myślenie", gdy wrócę do poprzedniej to także. Co może być przyczyną? Czy chodzi właśnie o dzialanie XP i Chrome razem i brak unowocześniania tych systemów? Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Spróbuj kompleksowo przeinstalować przeglądarkę Google Chrome, jeśli to nie pomoże to stawiałbym właśnie na to co jest w Twoim ostatnim zdaniu. Jeśli potrzebne, wyeksportuj zakładki: CTRL+SHIFT+O > Organizuj > Eksportuj zakładki do pliku HTML. Odinstaluj Google Chrome. Przy deinstalacji zaznacz Usuń także dane przeglądarki. Zainstaluj najnowszą stabilną wersję Google Chrome: KLIK. Odnośnik do komentarza
foreman Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Dziękuję za podpowiedź. Spróbuję to sprawdzić. A jeśli by nie pomogło - to chcialbym jeszcze podpytać czy ewentualnie jest sens instalowania nowszego Windowsa na moim komputerze. Czy nowszy system Windowsa działałby znośnie na takim laptopie? Jest to: Belinea VA2505 Intel® Celeron ® M CPU 530 @ 1.73 GHz 1.73 GHz 1,93 GB RAM Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Myślę, że spokojnie możesz zainstalować system Windows 7, wymagania Microsoft na to pozwalają - KLIK. Nowszych bym raczej nie instalował, ewentualnie można eksperymentować z Windowsem 8, bo niestety Windows 10 wymaga już 2 GB pamięci RAM. Odnośnik do komentarza
Lapa97 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Plików nie kojarzę nie wiem co to może być. Skany wszystkie dodaje. Pomyliłem temat można skasować post? Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt AdwCleanerC0.txt Odnośnik do komentarza
yethwa Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Z chrome nie powinieneś już korzystać na XP w ogóle bo nie wspierają go. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi