Vendos Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam, na początek powiem - próbowałem naprawić problem według wskazówek z innych tematów na fixitpc.pl oraz innych stron, niestety nic nie działało. Sytuacja: Laptop Toshiba L650-11R PSK1JE. Oryginalnie miał Windows 7 Home Premium. Nastąpiła aktualizacja do Windows 10, po jakimś czasie zaczął gorzej działać plus Wi-Fi też przestało - myślałem, że to przez brak sterowników Atheros na Win 10. Zrewertowałem Windowsa do 7 dzięki partycji recovery. Niestety Wi-Fi nie działa. Na kablu wszystko śmiga. Zalaczam log net-loga oraz screeny z managera urzadzen, zeby przyspieszyc rozwiazanie. Bylbym bardzo wdzieczny jesli ktos moglby pomoc. Pozdrawiam, Tomek net-log.txt Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Próbowałeś kombinacji [FN + F8] ? Odnośnik do komentarza
Vendos Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Oczywiscie. Niestety fn+f8 nie działa (nie jest mu przypisane włączenie/wylaczenie wi-fi), inne funkcyjne klawisze działają Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 OK, a samo F8? (np. wejście w tryb awaryjny). Może po prostu masz uszkodzony/zablokowany klawisz? W menadżerze urządzeń całkowicie barak karty wi-fi więc albo jest wyłączona, albo zepsuta. Spróbowałbym na twoim miejscu uruchomić jakiegoś linuksa live i sprawdzić, czy zobaczy kartę bezprzewodową (polecenie iwconfig w terminalu). I ostatnia rzecz, która przychodzi mi do głowy, to sprawdzić czy nie jest wyłączona w BIOS-ie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi