Justice4All Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Witam serdecznie, Dwa lata temu prosiłem o pomoc po złapaniu Gobzoo przez własną nieuwagę - dziś proszę tylko o profilaktyczne rzucenie okiem w logi - brak logu z GMER wynika z nieodnalezienia zagrożeń. Z góry dziękuję i życzę dużo zdrowia Adminowej naszej - do siego roku! P.S. Tworzyłem przed chwilą post strictum z pewnym pytaniem i nadzieją iż mój post nie zostanie usunięty przez niego - a tu niespodziewanie wyskoczył dziwny blue-screen z odliczaniem po którym wystąpił reset. Ciekawe bo nie zdarzało się to w ogóle wcześniej xD System nie ma żadnych symptomów infekcji, co najwyżej lekko zwolnił i zużywa więcej RAMu niż gdy był świeży, ale to też kwestia Win DAZ.. który utknął przy którejś aktualizacji.. Obecnie "ważnych" jest 52. I tu pytanie, a nawet dwa. Może nie wkleję bezpośredniego linku to nie otrzymam warna i postu w koszu - Czy skrypt (UUAWU) udostępniany przez użytkownika m4s na forum winclub jest bezpieczny/użyteczny i czy może przyczynić się do usunięcia pakietu który blokuje aktualizacje ? Gorąco pozdrawiam raz jeszcze! R Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Miszel03 Kasuje nadmiernie raporty. //Miszel03 Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 W raportach brak oznak infekcji. Czysto. P.S. Tworzyłem przed chwilą post strictum z pewnym pytaniem i nadzieją iż mój post nie zostanie usunięty przez niego - a tu niespodziewanie wyskoczył dziwny blue-screen z odliczaniem po którym wystąpił reset. Ciekawe bo nie zdarzało się to w ogóle wcześniej xD System nie ma żadnych symptomów infekcji, co najwyżej lekko zwolnił i zużywa więcej RAMu niż gdy był świeży, ale to też kwestia Win DAZ.. który utknął przy którejś aktualizacji.. Obecnie "ważnych" jest 52. I tu pytanie, a nawet dwa. Może nie wkleję bezpośredniego linku to nie otrzymam warna i postu w koszu - Czy skrypt (UUAWU) udostępniany przez użytkownika m4s na forum winclub jest bezpieczny/użyteczny i czy może przyczynić się do usunięcia pakietu który blokuje aktualizacje ? Możesz podać link, tak będzie łatwiej. Odnośnik do komentarza
Justice4All Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Prosze: https://winclub.pl/topic/5317-windows-781-skrypt-usuwanie-i-ukrywanie-aktualizacji-windows-update/?do=findComment&comment=68959 Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tak jak myślałem, to dla mnie trochę czarna magia, więc ja tutaj na nic. Temat przenoszę do działu Windows 7, skąd najlepiej poczekasz na odpowiedź moderatora działu mgrzeg. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi