xkanmuru Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam otóż mam taki problem: 1. Muzyka sama się przełącza po ~1,2s (sprawdzałem kilka programów muzycznych .To albo programy się wyłączają albo przełączał muzykę po około 1-2s) 2. Playlista na allplayer powoduje zamykanie programu (i każdym innym programie) 3.ikony na pasku zadań są zablokowane i nie da się ruszyć , jedynie odczepić 4.jak mam kilka okien otwartych danego typu np. 2 okna przeglądarki , folderów to nie mogę na pasku zadań ich włączyć. Ponieważ okna poglądowe tylko na chwile się włączają co uniemożliwia włączenie jednego z okien 5. nie działa prawidłowo skrót ALT+TAB 6.gry podczas ładowania się zawieszają i nie mogę kliknąć bo zaraz wyskakuje okno że gra została zawieszona i czy chce zakończyć proces Po restrarcie komputera wszystko wraca do normy działa poprawnie, ale po pewnym czasie problem wraca. Proszę o pomoc. zauważyłem , że jak ptrzymam ctrl , alt , shift to muzyka leci prawidłowo Odnośnik do komentarza
xkanmuru Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 wie ktoś o co może chodzić? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi