tada44 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Wyczytałem że KB3206632 ma zastąpić aktualizacje kb3201845,podjąłem próby by ją zainstalować ponieważ tej pierwszej u mnie na 2 komputerach nie mogłem zainstalować i chyba z 10 razy na różne sposoby (automatycznie windows update ani ręcznie) Wczoraj windows update ściągnął tą poprawkę kb 3206632 i po zainstalowaniu , po ponownym uruchomieniu dochodzi do 8% i wycofuje poprawki.Wyczyściłem pilk software distribution.włączyłem narzędzie do naprawy update - nic nie wykazał,pobrałem ręcznie tą poprawkę i to samo tylko trwało to b.długo i to samo wycofał wprowadzone zmiay(w pewnym momencie w pliku softwre distrub,było ponad 5GB a po nieudanej aktulizcji zostało w tym pliku 1,1GB) Pozostałe poprawki o aktualizacji zabezpieczeń programu dla microsoftu się zainstalowały poprawnie i aktualizacja adobe flesh player też. Czy może ma ktoś pomysł jak to zaktualizować? Czy po prostu czekać- bo windows update cały czas chce instalować. Laptop Lenowo, windows 10 wersja 1607- 14393,447 pozdrawiam Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 U mnie wczoraj ta poprawka doszła do 95% pobierania i po trzech godzinach niepobierania wybrałem uruchom ponownie. Następnie po pewnym czasie wyłączyłem kompa. Dzisiaj po południu odpaliłem Zainstaluj aktualizacje i poszło bez problemów w ciągu godziny. Ja bym poczekał i jutro poprawił. Po instalacji TiWorker będzie miądlił dyskiem dosyć długo. Odnośnik do komentarza
tada44 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 U mnie wczoraj ta poprawka doszła do 95% pobierania i po trzech godzinach niepobierania wybrałem uruchom ponownie. Następnie po pewnym czasie wyłączyłem kompa. Dzisiaj po południu odpaliłem Zainstaluj aktualizacje i poszło bez problemów w ciągu godziny. Ja bym poczekał i jutro poprawił. Po instalacji TiWorker będzie miądlił dyskiem dosyć długo. Tak zrobię dzięki za otuchę!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
tada44 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Tak zrobię dzięki za otuchę!!! Pozdrawiam Nie poszło - na laptopie wgrałem system odnowa i się zaktualizował, natomiast na stacjonarnym nie zaktualizował się ta poprawka KB 3206632 się nie chce zainstalować będę czekał co dalej!!!! Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Nie cytuj poprzednich postów. Odpowiadaj w dolnym oknie. O swoim kompie pisałem. Komp żony przeszedł tą aktualizację po trzecim podejściu. Po długim oczekiwaniu wybierałem Zamknij. Ale w obu przypadkach nie grzebałem w katalogach i niczego nie usuwałem. Odnośnik do komentarza
tada44 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Więc czekam - raz dziennie uruchamiam aktualizacje na razie nic!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi