3oo Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 tomek2323 Niepotrzebnie poruszałem temat zworek. W tej kwestii profilaktycznie możesz sobie sprawdzić to o co prosiłem wcześniej. Sam procka nie będziesz pewno wymieniał?, więc nie powinno Cię to martwić - serwis lub osoba, która się tego podejmie powinna sobie poradzić. Możesz im ewentualnie wydrukować tych kilka wspomnianych stron manuala. Odnośnik do komentarza
DragonFire Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ktoś tu gdzieś napisał, ale trudno mi teraz to znaleźć. Nie prawda, że nie odczuje różnicy pomiędzy tym co ma, a tym co może mieć - jeśli chodzi o częstotliwość procesora. Może nie wielu z Was podkręcało stare procesory, ale ja kręcąc Tualatina, który normalnie chodził na 1300 MHz, podkręciłem go na 1533 i aż mogłem dosięgnąć gwiazd :>. Dokładniej Celeron II Tualatin, a jeszcze dokładniej, to jak ktoś poprosi, bo wiem, że Tualatin wg niektórych występował tylko jako Pentium 3. Jakieś to się dziwne robi, bo robiąc to samo na Athlonie 6400+ różnicy właśnie nie dostrzegłem :/ Odnośnik do komentarza
tomek2323 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) Spokojnie 3oo takim noobem nie jestem aby nie umieć wymienić procka Kupiłem dwa ramy po 256 MB, jak przyjdą to kupie procka. Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez picasso 3.04.2011 - Temat wygląda na zakończony. Zamykam. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi