wik Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam, kilka dni temu dostawca zagranicznej poczty tymczasowo ograniczył mi dostęp do poczty argumentując to podejrzaną aktywnością na koncie i podejrzeniem przechwycenia hasła przez szkodliwe oprogramowanie. Z komputera korzysta kilka osób możliwe że coś się dostało... Proszę o przejrzenie logów. Załączam tylko logi z FRST, Gmer wywołuje u mnie BSoD. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 W raportach brak oznak infekcji, podobny temat na forum: KLIK. Na wszelki wypadek: przeskanuj system swoim oprogramowaniem antywirusowym ESET oraz Malwarebytes AniMalware (oba programy masz na dysku). Wszystkie ewentualne znalezione przez nie nagrożenia poddaj kwarantannie i dostarcz raport z tych skanować (o ile coś zostanie wykryte). Odnośnik do komentarza
wik Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Wynik skanowania Eset'em, MBAM'em - zero zagrożeń. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Tak właśnie myślałem, kończymy. Usuń narzędzia diagnostyczno / dezynfekcyjne - KLIK. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi