mayllopl Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 WitamMoj laptop to HP - DV6648se 1,6GHz Dual CoreSystem: Windows XP SP3Mam duży problem od 2 dni. Walcze.Mój laptop z XP przestał wykrywać Pendrivy i dysk zewnętrzny.Chciałem naprawić inny pendrive który jest niby zabezpieczony hasłem.Próbowałem różnych sposobów programowych i nic.Natrafiłem na kolejny sposób naprawy Pena , było trzeba dodać w rejestrze jeden katalog i tak utworzyć plik. Zrobiłem jak było opisane. Po restarcie zablokowany Pendrive miał dać się normalnie odblokować. Niestety laptop przestał widzieć wszystkie pendrive'y jakie mam , nawet dysku zewnętrznego nie wykrywa w żadnym wejsciu USB. Wykasowałem z rejestru katalog który utworzyłem i dalej nie wykrywa.Wygląda to tak że porty USB przestały działać.Wszystkie. Nie działa żadne urządzenie na USB. Telefon, nic.... Mierzyłem porty USB i jest napięcie 5,12V Robiłem w BIOS Load default. Rejestracja na nowo sterownikow. Nic nie pomaga.Możecie mi jakoś pomóc ? Bo nie uśmiecha mi się reinstalować całego systemu.Z góry dziękuję.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
covo Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 zreperowales? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi