Asznard Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Dobry wieczór, dzisiaj sobie wszedłem na pocztę i zobaczyłem, że ktoś chciał coś zarejestrować na moje konto amazon. Ja zakładałem konto na amazonie, ale nic na nim nie rejestrowałem i nie korzystam z niego.Jak robiłem skan GMERem, to nic nie wykrył, ale mogłem zaznaczyć w opcjach skanowania tylko: Usługi, Rejestr, Pliki, C:\, D:\ i ADS. http://imgur.com/a/NTizq FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Keyloggera raczej nie zobaczy się w logach. Tylko kosmetyka: Otwórz Notatnik i wklej w nim: CHR HomePage: Default -> hxxp://search.babylon.com/?AF=109805&babsrc=HP_ss&mntrId=2af7078c0000000000000026822ebf58CHR StartupUrls: Default -> "chrome://newtab/"StartMenuInternet: Google Chrome.NGMEW3ZFMR6MGOFIL746UYKYA4 - C:\Users\lol\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exeS3 RSUSBSTOR; System32\Drivers\RtsUStor.sys [X]S3 RtsUIR; system32\DRIVERS\Rts516xIR.sys [X]S3 USBCCID; system32\DRIVERS\RtsUCcid.sys [X]EmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix (NAPRAW). Możesz użyć > MBAM jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi