ttomekb Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam od jakiegoś czasu mam problem ze sterownikami. zaczęło się od baterii która raz jest ładowana a raz nie. support lenovo raz zdalnie przeinstalował mi sterowniki i zaczęło działać, po roku nie potrafili tego powtórzyć i teraz raz bateria się ładuje a raz nie. po drugiej awarii z touchpadem support doradził mi przeinstalowanie systemu - nie podziałało, ale jak już possałem bateria jak ma dobry dzień to się łąduje a jak nie to 0% po drugie wczoraj przestał działach touchpad, zainstalowałem ponownie sterownik i zaczął działać. po trzecie pojawił się już jakiś komunikat o sterowniku ekranu ale tylko na chwile i nie zdążyłem doczytać - póki co jest wszystko ok z ekranem. dodatkowo -tak jak pokazuje w załączniku - menadżer zadań pokazuje dysk 100%. komputer wyraźnie zwolnil a pojawił sie juz nawet raz komunikat ze dysk zajety w 100% i niektóre programy wyłaczyło. Miejsca na dysku mam jeszcze ponad 400GB doradźcie coś proszę Addition.txt FRST.txt gmer.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Ile ten komp ma lat? Dodatkowo dodaj raporty (foto) wymagane przez dział HARDWARE (HWINFO i CrystalDiskInfo)https://www.fixitpc.pl/topic/155-zak%C5%82adanie-tematu-jakie-informacje-podawa%C4%87/?do=findComment&comment=132054Czy sprawdzałeś temperatury? Czy nic się nie grzeje? Nie bucha gorącym powietrzem? Komp był czyszczony? Pasty termoprzewodzące wymieniane?Program do sprawdzania temperatur: https://www.fixitpc.pl/topic/155-zak%C5%82adanie-tematu-jakie-informacje-podawa%C4%87/?do=findComment&comment=132168 Odnośnik do komentarza
ttomekb Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 komp ma chyba 2 lata nc sie nie grzeje, nie bucha goracym powietrzem nie był czyszczony zadnych past nie wymieniałem Lenovo z710 model name 20250 Odnośnik do komentarza
ttomekb Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 znajdzie ktos chwile zeby zerknąc co tu jest nie tak? będę wdzięczny Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi