Zappa Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Plik WindowsCodecs.dll w systemach 64bit znajduje się w dwu lokalizacjach C:\Windows\System32\ C:\Windows\SysWOW64\ Odnośnik do komentarza
dawidbl Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zrobiłem to o czym pisała jessica, błąd nadal występuje. Nadal ta sama treść błędu co ostatnio( Aplikacja nie została właściwie uruchomiona) . Co robić? Odnośnik do komentarza
dawidbl Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zmieniłem Widok ikon i się pojawiły, już są widoczne, jednak ciągle nie mogę włączyć żadnego z efektów areo, mam czarne tło zamiast tapety. Dodam, że nie mogę również włączyć zapory systemu windows oraz np. zapisać obrazu z painta. Załączam zdjęcia Odnośnik do komentarza
dawidbl Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza
dawidbl Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 @ref Odnośnik do komentarza
dawidbl Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi