EDgar8 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Prawdopodobnie na komputerze została uruchomiona gra z wirusem. Oznak zawirusowania nie ma. Shortcut.txt FRST.txt Addition.txt gmer.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Na jakiej podstawie sądzisz, że w grze jest wirus? jessi Odnośnik do komentarza
EDgar8 Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Ponieważ została na tym komputerze uruchomiona gra niewiadomego (pirackiego) pochodzenia. Nie chciałbym żeby jakiś trojan przez to się zasiedział. Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Transformers Rise of the Dark Spark version 1.0 (HKLM-x32\...\Transformers Rise of the Dark Spark_is1) (Version: 1.0 - Activision) <==== UWAGA Czy chodzi o to? jessi Odnośnik do komentarza
EDgar8 Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Czy chodzi o to? Akurat chodzi o Geometry Dash Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Takiego programu nie ma na komputerze. Ale skoro Antywirus nic nie wykrywa, i nie ma żadnych oznak zawirusowania, to chyba można uznać, że jest OK. jessi Odnośnik do komentarza
EDgar8 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Takiego programu nie ma na komputerze. Ale skoro Antywirus nic nie wykrywa, i nie ma żadnych oznak zawirusowania, to chyba można uznać, że jest OK. Nie wiem czy zauważyłaś w logach, ale nie ma aktywnego antywirusa tam Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 AS: Windows Defender (Enabled - Up to date) {D68DDC3A-831F-4fae-9E44-DA132C1ACF46} ale jest przynajmniej Windows Defender wiem, to nie zastąpi antywirusa. jessi Odnośnik do komentarza
EDgar8 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) W każdy bądź razie jeżeli nic nie przykleiło się do autostartu i nie widać w logach to prawdopodobnie gra jest czysta, dziękuję. EDIT 1: A czy polecają Państwo jakiegoś lekkiego antywirusa który skanuje aplikacje? EDIT 2: Zorientowałem się że dosyć lekki jest MSE, ale nie wiem czy to prawda.Opłaca się zainstalować MSE jeżeli mam Windows Defender? Edytowane 25 Listopada 2016 przez Rucek Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Jeśli problem jest nadal aktualny - daj znać i dodaj nowe logi z FRST. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi