jarecki007 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam. Proszę o pomoc w naprawieniu wyglądu ikon partycji systemowych zniknęły i są bez wyrazu co zrobiłem: -skan scannow sfc załączam wynik.-usunąłem plik IconCache.db który się przewrócił po restarcie systemu. - proszę o to wyniki skanów Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
yamata Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Wleź w Windows/Web/Drive Icons i sobie uzupełnij dowolną ikoną o nazwie np.: "C.ico". Podejrzewam że jakoś wyczyściłeś ten folder z zawartości... Odnośnik do komentarza
jarecki007 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 hmm ale nie mam tam folderu o nazwie Drive Icons jest tylko folder Wallpaper ? Ok temat do zamknięcia problemem okazał się program Hard Disk Sentinel a w zasadzie jego błędna instalacja (nie znam przyczyn) po odinstalowaniu programu dodatkowo użyciu Ccleanera i ikony dysków zostały automatycznie przywrócone i co ciekawe program zainstalowałem ponownie i nie mam już problemu ale co było dokładniej przyczyną nie wiem Dziekuję Yamata za chęć pomocy i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi