jarzzz Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam. Jakiś czas temu dezaktywowałem konto na Twitter. Nagle dostaje maila, że konto zostało ponownie uruchomione. Podejrzewam keyloggera, gdyż nie logowałem się od tamtej pory na w/w portalu nawet na telefonie. Z góry dziękuję za pomoc Addition.txt FRST.txt gmer.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Grimm Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Hmm moze jakas bliska Ci osoba wbila CI na konto z ciekawosci:D? EDIT Start - Uruchom-Wpisujemy cmdWtedy uruchamia nam sie cmd wpisujemy netstat -ano przed kreska spacja pokaz screena z kolumna IP czyli wyswietl polaczenia nasluchujace Odnośnik do komentarza
jarzzz Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nikt nie znał haseł . Odnośnik do komentarza
Grimm Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nikt nie znał haseł . Ok czytaj post wyzej pokaz kolumny z cmd Odnośnik do komentarza
jarzzz Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Proszę bardzo . Odnośnik do komentarza
Grimm Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Proszę bardzo . nic tutaj nie widac lecz pokaz PID > menedzer zadan widok --> wybierz kolumny --> zaznaczamy PID (identyfikator procesu) i potwierdzamy przyciskiem OK Odnośnik do komentarza
jarzzz Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nie całkiem rozumiem jak mam to zrobić. Odnośnik do komentarza
Grimm Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nie całkiem rozumiem jak mam to zrobić. ctrl+alt+delete > menedzer >procesy> widok --> wybierz kolumny --> zaznaczamy PID (identyfikator procesu) i potwierdzamy przyciskiem OK i daj screena Odnośnik do komentarza
jarzzz Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Proszę bardzo Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 W logach nie widzę żadnego keyloggera. Otwórz Notatnik i wklej w nim: GroupPolicyScripts: Ograniczenia <======= UWAGARemoveDirectory: C:\ProgramData\boost_interprocessEmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi