KuchtaPC2015 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Po wejściu w przywracanie systemu otrzymuję błąd podany w tytule i na screenie. Nie korzystam z niego, ale przez ten błąd mam problem z zawieszaniem się aplikacji które podczas swojego działania próbują takowy punkt przywracania wykonać przez co korzystanie z nich staje się niemożliwe Posiadam Windows 10 Pro x64 14393.447 W gpedit.msc oraz w usługach nie zmieniałem nic co by dotyczyło tej usługi Brak klucza HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows NT\SystemRestore Dostawca kopiowania w tle oprogramowania firmy Microsoft ustawiony na ręcznie Computer Configuration\Administrative Template\System\System Restore W prawym okienku "Wyłącz przywracanie systemu" jest nie skonfigurowany'. Naprawa repozytorium wmi tez tu nie pomogła Problem widzę nie tylko u mnie klik SFC /scannow wykrywa jakieś problemy ale nie może ich naprawić Odnośnik do komentarza
KuchtaPC2015 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 ref Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Użyj komendy filtrującej raport CBS podanej w tym tutku Picasso: https://www.fixitpc.pl/topic/1236-weryfikacja-integralno%C5%9Bci-plik%C3%B3w-via-narz%C4%99dzie-sfc/ Utworzony plik załącz tutaj. Odnośnik do komentarza
KuchtaPC2015 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nie wiem czy o tę komendę chodziło, użyłem sfc /verifyonly przy skanowaniu bez naprawy Raport z samego skanowania sfc.txt Raport z samego skanowania + próba naprawy sfc2.txt + Komunikat po zakończeniu Skrót do czyszczenia dysku, który wyskakuje jako niemożliwy do naprawy - tu chodzi o to iż dopisałem do niego komendę na czyszczenie ukrytych opcji %Systemroot%\system32\cmd.exe /c cleanmgr /sageset:65535 & cleanmgr /sagerun:65535 Odnośnik do komentarza
KuchtaPC2015 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 ref Odnośnik do komentarza
KuchtaPC2015 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 ref, może ktoś w końcu pomoże Odnośnik do komentarza
KuchtaPC2015 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Do zamknięcia, format pomógł Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi