Radam Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam, podczas uruchamiania systemu Windows 7 wyskakuje za każdym razem błąd: "Wystąpił problem podczas uruchamiania pliku ErodibleSpadeful.dll, nie można znaleźć określonego modułu". Pomóżcie Aha i to wszystko dzieje się tylko na koncie użytkownika, na administratorze jest wszystko ok. Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 To mi wygląda na efekt szkodliwego Zaplanowanego Zadania. Zrób logi z FRST https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-og%C3%B3lne-raporty-systemowe/ jessi Odnośnik do komentarza
Radam Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Wykonane logi Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Czy temat jest nadal aktualny? Odnośnik do komentarza
Radam Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Tak, czekam na rozwiązanie mojego problemu, z przyczyn technicznych nie mogłem szybciej wykonać logów. Czy ktoś mi jeszcze pomoże? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi