zbiant Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Dzien dobry, w nowym komputerze nie moge dokonac aktualizacji systemu. Pobiera aktualizacje ale podczas instalacji wywala sie z bledem 0x800703f1. Poza tym nie moge spolonizowac win10. Postepuje wg wskazowek na stronie MS ale niestety to nie dziala. Przepraszam za brak polskich liter ale to wynik braku jezyka polskiego. Prosze o pomoc, pozdrawiam FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Raciawelli Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jakie przeprowadziłeś dokładnie działania w kwestii zmiany języka? Takie jak poniżej? kliknij flagę start > wybierz Settings (zębatkę), wybierz "Time & Language" i "Region & Language". kliknij "Add a language" i wybierz polski. wejdź w opcje, pobierz wszystkie pakiety, wróć do Region & Language i ustaw jako domyślny. być może w panelu sterowania w zmianach preferencji językowych trzeba jeszcze przenieść język polski na górę listy. Co do błędu, czy próbowałeś oficjalnych rozwiązań? [klik] Odnośnik do komentarza
zbiant Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jakie przeprowadziłeś dokładnie działania w kwestii zmiany języka? Takie jak poniżej? być może w panelu sterowania w zmianach preferencji językowych trzeba jeszcze przenieść język polski na górę listy. Co do błędu, czy próbowałeś oficjalnych rozwiązań? [klik] Ad1. Co do zmiany języka.. próbowałem tych wszystkich metod opisanych w różnych poradnikach ale wywalał się podczas ściągania pakietu językowego. Ad2. Co do błędu... przed napisaniem na to forum wykonałem "Method 1:" i "Method 2:" Odnośnik do komentarza
Raciawelli Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Hmm, spróbuj pobrać ze strony microsoft pakiet stand-alone kłopotliwej aktualizacji i zainstalować go ręcznie. Znajdziesz go tutaj [klik]. Będzie to "Aktualizacja systemu Windows 10 dla komputerów z procesorami x64 (KB3161102)". Co do pakietu językowego, udało mi się znaleźć jeden na stronie MC (hxxp://download.windowsupdate.com/c/msdownload/update/software/updt/2015/11/lp_8a8e94abfe477bd7c362a2cc7f656082033309c1.cab) ale trzeba się bawić z instalacją przez lpksetup i nie mogę zagwarantować, że wersja będzie odpowiednia, bo nie mam jak przetestować. Jeśli uda się zaktualizować system, to możliwe, że problem sam się rozwiąże, więc nie spiesz się z tym Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi