Adux Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam, Od dłuższego czasu,komputer zaczął wolniej i ociężalej chodzić,dodatkowo internet wydaje się być użytkowany ciągle przez 'coś' w tle(wyższe pingi,zaniżone prędkości). Mogą to być tylko,moje przypuszczenia,lecz chciałbym bardzo prosić o sprawdzenie logów,co wykluczyłoby moje podejrzenia. Pozdrawiam Addition.txt FRST.txt gmer.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 @Picasso jest chora, i nie wiem, kiedy znów zacznie pomagać na forum. W logach nie widzę żadnej infekcji. Tylko kosmetyka: Otwórz Notatnik i wklej w nim: Task: {2AD42531-52E4-4E08-B323-FF42EE5DEE83} - System32\Tasks\{9EBAF772-4D4D-425A-BF11-BC666D4E3D59} => pcalua.exe -a "C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{24693932-F105-4D7F-86ED-F0099355EF2C}\setup.exe" -c -runfromtemp -l0x0015 -removeonlyC:\Users\Adrian\AppData\Roaming\Microsoft\Office\Niedawny\funkcje-klasowka.LNKC:\Users\Adrian\AppData\Roaming\Microsoft\Office\Niedawny\cv.LNKC:\Users\Adrian\AppData\Roaming\Microsoft\Office\Niedawny\lekcje.LNKC:\Users\Adrian\AppData\Roaming\Microsoft\Office\Niedawny\moje cv.LNKC:\Users\Adrian\AppData\Roaming\Microsoft\Office\Niedawny\natalka.LNKC:\Users\Adrian\AppData\Roaming\Microsoft\Office\Niedawny\pubu studenckiego - biznes plan.LNKEmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
Adux Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Dziękuje bardzo za pomoc, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi