Landuss Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mam problem z instalacją SP1 dla Windows 7. Stan instalacji: Niepowodzenie Szczegóły błędu: Kod 80246007 Typ aktualizacji: Ważna Link ze spakowanymi logami od CheckSur: http://www.speedyshare.com/files/27051110/CBS.zip W sumie ja tam nie widzę problemu w tych logach. O co tu może chodzić? Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Readiness Tool twierdzi że naprawił automatycznie wszystkie 16 błędów - miałeś uszkodzenia plików w folderze Packages,analiza CBS.log zajmie trochę czasu...Może to głupie pytanie ale czy próbowałeś później (po uruchomieniu Readiness Tool) instalować serwis paka z Microsoft Download center? -Często jest tak że po naprawie uszkodzonych komponentów system i tak wciąż odmawia instalacji łat z Windows Update i przechodzą jedynie te z Microsoft Download Center - nie wiem dlaczego tak jest ale jest... Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Udało mi się w końcu zainstalować ten SP z poziomu Windows Update. Okazało się, że nie pobrał się on jakby do końca i dlatego nie mógł się zainstalować. Nie wiem dlaczego tak się stało. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi