Pingwiny Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Cześć. Od pewnego czasu przestałem otrzymywać powiadomienia o niskim stanie baterii. Laptop usypia mi się podczas grania w grę lub normalnej pracy na Windows explorerze, w przypadku której zawsze miałem ostrzeżenie przy 10, a następnie przy 6-7% baterii. Nie chcę ciągle siedzieć na ładowarce, a wizja ciągłego wyciągania/wkładania baterii do lapka nie napawa zbytnim optymizmem Mój lapek to Samsung NP350V5C-S08PL a system Windows 8.1. Jak będzie trzeba więcej informacji hardware'owych, to proszę napisać co to ma być. Jeśli ktoś wie co może być tego przyczyną, to bardzo proszę o podpowiedzi. Z góry dziękuję Pozdro Odnośnik do komentarza
Pingwiny Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Zmieniam pytanie - od czego zależy kiedy otrzymam powiadomienie, a kiedy nie? Bowiem raz się one pokazują, raz nie......... Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Zobacz czy w biosie masz opcje kalibracji baterii. Tak jak jest tutaj: http://support-us.samsung.com/cyber/popup/iframe/pop_troubleshooting_fr.jsp?modelname=NP350V5C&from_osc=&idx=413757& Odnośnik do komentarza
Pingwiny Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 mam to, ale nie sądzę, żeby to była nieskalibrowana bateria. powiadomienia, gdy są, wskazują poprawne wartości naładowania baterii, natomiast czasem ich po prostu nie ma i to jest problem. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Bateria w ogóle Ci trzyma normalnie? Czasy podobne jak od nowości? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi