slawek481 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam! Mam pewien denerwujący mnie problem. Otóż, pomimo skonfigurowania lisa jak tu: przy zamykaniu przeglądarki, nie pyta się co zrobić z sesją (Zapisać i zamknąć, Wyjść bez zapisywania, czy anulować), nie pyta się nawet czy zamknąć wiele zakładek. Jest to Firefox 4.0 beta 11. Z góry dziękuję za pomoc PS. Wolałbym nie kasować profilu przeglądarki, szkoda mi historii, zakładek i zapisanych haseł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Skocz do about:config i przestaw wartość browser.warnOnQuit na true. PS. Zamontowałam właśnie FF 4 beta 11 i dokładnie to samo co u Ciebie. Wartość jest ustawiona na false. Odnośnik do komentarza
slawek481 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jak zawsze pomocna Dziękuje! A myśłałem, że to u mnie coś nie teges Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 THX ! picasso u mnie też było coś takiego. Przestawiłem na true. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi